Αξιόλογη εμφάνιση έκανε η ομάδα της Θεσσαλίας που συμμετείχε στον τελικό αγώνα του RUNGREECE3 χιλ. 2017, που έγινε στην Αθήνα στις 12 Νοεμβρίου 2017, στα πλαίσια της διοργάνωσης του 35ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας.

Η Ομάδα της Θεσσαλίας αποτελούμενη από 10 άνδρες και 10 γυναίκες που είχαν προκριθεί  στα 5 χιλ. στο RUNGREECEπου έγινε στη Λάρισα στις 26 Μαρτίου 2017 , αγωνίσθηκαν με τις υπόλοιπες ομάδες των επτά {7} συνολικά RUNGREECE για το 2017.

Στην ομάδα συμμετείχαν οι ΑΝΔΡΕΣ : Καλοτραπέζης Χαράλαμπος , ο οποίος ήταν και ο μεγαλύτερος σε ηλικία από τους  εβδομήντα  άνδρες που συμμετείχαν , Συμεωνίδης Στράτος, Γρανίτσας Χαρίλαος, Περήφανος Παναγιώτης, Φλώρος Γιώργος, Παπαλεξίου Αλέξανδρος,Τσουρέλης Ζήσης, Γκανάτσιος Νικόλαος, Μάντζιαρης Χρήστος και Ηλιάδης Πασχάλης.

Το 2ο διαδικτυακό σεμινάριο της χρονιάς θα γίνει τη Δευτέρα στις 6 Νοεμβρίου (21.00-23.00), στη διάρκεια του οποίου θα παρουσιαστούν οι ακόλουθες ενότητες:

"Σύγχρονες τάσεις μακροχρόνιου προγραμματισμού στον κλασικό αθλητισμό", εισηγητής Σπύρος Κέλλης

Στα διαδικτυακά σεμινάρια επενδύει- και φέτος - η ομοσπονδία, προκειμένου να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τους τεχνικούς της σε όλη την χώρα.

Δώδεκα σεμινάρια θα γίνουν στη διάρκεια της νέας αγωνιστικής σεζόν, με το πρώτο να είναι προγραμματισμένο για τις 30 Οκτωβρίου. Στη διάρκεια του πρώτου σεμιναρίου θα παρουσιαστεί το επιστημονικό πρόγραμμα στήριξης των αθλητών της ομοσπονδίας.

Θεσμικοί συνεργάτες

Επόμενος αγώνας

Βρείτε μας και στο facebook